Met zorg voor jou en je lichaam

Het team van Apex Fysiotherapie is deskundig op het gebied van bewegen. Wij behandelen mensen die pijn of hinder ervaren bij het bewegen. Dit doen we door het herstel te stimuleren. Klachten ontstaan vaak door een verstoorde balans tussen belasting en belastbaarheid. Voorbeelden van een te hoge belasting zijn: dat je te lang in dezelfde houding zit of dat je een te zwaar voorwerp optilt. Voorbeelden van een te lage belastbaarheid zijn: dat je te weinig lichaamsbeweging of spierkracht hebt of wanneer er sprake is van gewrichtsmobiliteit.

Wanneer bij jou de balans tussen belasting en belastbaarheid is verstoord, dan kun je klachten krijgen. Je kunt dit gaan voelen in je spieren, gewrichten en andere gedeelten van het bewegingsapparaat (het geheel van botten, gewrichten, pezen, spieren en motorische zenuwen die zorgen voor de lichaamshouding en beweging). Afhankelijk van welke lichaamsregio te veel onder druk staat, voel je ter plaatse pijn of ervaar je hinder. Andere factoren die jouw balans kunnen verstoren zijn stress, medische aandoeningen of operaties.

Fysiotherapie

Zorgvuldig onderzoek

We starten een behandeltraject altijd met het in kaart brengen van jouw klachten en wat de gevolgen daarvan zijn op je dagelijks leven. Bij Apex Fysiotherapie nemen we altijd ruim de tijd voor een zorgvuldig onderzoek. Daarbij maken we gebruik van de laatste inzichten. En wanneer nodig kunnen we een foto- en/of video-analyse maken.

Na het onderzoek stellen we een op maat gemaakt behandelplan op, waarna de behandeling zal starten. In een behandelplan staat waarop de focus komt te liggen. Dat kan zijn het verbeteren van kracht, balans, beweeglijkheid of conditie. We geven daarnaast ook altijd bijkomend advies en je krijgt een overzicht van oefeningen die je thuis kunt doen. Op die manier bereiken we samen optimaal resultaat.

Fysiotherapie Westmaas

Meer dan fysiotherapie alleen

Om voor een spoedig herstel te zorgen, biedt Apex Fysiotherapie verschillende soort fysiotherapie aan. Afhankelijk van de klachten zullen we kiezen voor de therapie die het beste daarbij past. Bij ons kun je terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, golf fysiotherapie, etalagebenen, duizeligheid en traumatologie,

Daarnaast kun je bij ons ook aankloppen voor een rugscan, medical taping en een hardloopanalyse. Alles met zorg voor jou en je lichaam! Onze therapeuten helpen je op weg naar minder pijn en hinder bij het bewegen.

Afspraak maken
Fysiotherapie in de Hoeksche Waard

Fysiotherapie in de Hoeksche Waard

Wist je dat patiënten onze dienstverlening al 2 jaar achter elkaar met gemiddeld een 9,5 op de Zorgkaart van Nederland waarderen? Dat doet ons goed! Als fysiotherapie praktijk in de Hoeksche Waard blijven we steeds oog houden voor jou en je klachten.

Heb je al een tijdje klachten? Blijf er niet mee rondlopen en maak snel een afspraak bij Apex Fysiotherapie. Onze therapeuten onderzoeken de klachten, bepalen het behandelplan en gaan samen met jou aan de slag om de klachten te verminderen. Bij ons kun je altijd rekenen op een persoonlijke benadering, waarbij ruim de tijd voor je genomen wordt. Steeds met zorg voor jou en je lichaam.

Fysiotherapie in de Hoeksche Waard - Westmaas

Ontdek ook andere specialisaties

Artrose

Artrose geeft pijn, stijfheid en moeite met bewegen. Fysiotherapie helpt je klachten te verminderen.

Lees meer

Orthopedische revalidatie

Door orthopedische revalidatie leer je wat je wel en niet mag doen na een operatie en werken we aan je herstel.

Lees meer

COPD

COPD fysiotherapie leert je hoe je om kunt gaan met COPD en helpt de long- en spierfunctie op peil te houden.

Lees meer

Corona revalidatie

Door corona revalidatie werk je op een verantwoorde manier aan herstel van post-covid.

Lees meer

Fysiotherapie

Ervaar je pijn of hinder wanneer je beweegt? Fysiotherapie helpt je om het herstel te stimuleren.

Lees meer

Manuele therapie

Manuele therapie richt zich op gewrichten en wervelkolom om pijn te verminderen en soepel te bewegen.

Lees meer

Golf fysiotherapie

Drukt pijn bij de golfswing de pret en je score? Met golf fysiotherapie haal je het maximale uit je swing.

Lees meer

Rugscan

Door een spinal mouse rugscan te maken kan een op maat gemaakt behandelplan worden vastgesteld.

Lees meer

Etalagebenen

Door gerichte behandeling kan Apex Fysiotherapie de klachten van etalagebenen verminderen.

Lees meer

Medical taping

Elastische kinesio tape ondersteunt je spierstelsel terwijl je volledige bewegingsvrijheid houdt.

Lees meer

Hardloopanalyse

Een op maat gemaakte hardloop analyse brengt je hardlooptechniek goed in beeld.

Lees meer

Duizeligheid

Beïnvloedt duizeligheid je dagelijks leven? Goed nieuws: het is in veel gevallen prima te behandelen.

Lees meer

Traumatologie

Na herstel van letsel in het ziekenhuis, kom je bij ons voor traumatologische fysiotherapie.

Lees meer